memoQ-korrepetálás

Mert van az úgy, hogy a piacon elréhető tréningek tematikája nem fedi az aktuális érdeklődésedet, egy része ismétlés lenne, sajnálod rá az időt, nem mered felvállalni a kérdést csoportban… Akkor miért ne kérhetnél egyéni konzultációt, korrepetálást, mint az iskolás években!? Ugyehogy ugye?

Egyszer egy szűk körű iparági diskurzus során valaki azt a véleményt fogalmazta meg, hogy ma már van annyira komplex a memoQ, hogy aki profin kezeli, annak minimum doktori cím járna. 😉 Ezt kicsit túlzásnak érzem, de ha összeszedném az összes memoQ-tréninget, amit valaha tartottam, bizony egy hétnél többre lenne szükségem, hogy leadjam a teljes “anyagot”. És azt nevezném talán a középhaladó szintnek. Akármennyi memoQ-projekt is van a hátad mögött – bármilyen szerepben -, teljesen rendben van, hogy maradnak kérdéseid, ismeretlen területek előtted.

Hogyan

A közös munkánk folyamata a lehető legegyszerűbb: jelentkezel nálam, elmeséled, hogy milyen funkciókat szeretnél megérteni, ügyesebben kezelni, esetleg milyen szintet szeretnél elérni, mit nem értesz, és legfeljebb néhány nap alatt kidolgozok egy személyre szabott menetrendet, a mindennapokból vett példák alapján demo/gyakorló feladatokat készítek elő, és egy-egy órát együtt töltünk, amíg szükségét érzed.

Tipikusan az online térben tudjuk ezt ügyesen kivitelezni, azon felül használhatjuk a Te gépedet, az enyémet, a szerverünket, történjen is ez bármilyen, általad kedvelt kommunikációs platformon (pl. zoom, Skype, TeamViewer, Google Chat, FaceTime).

Mennyi az annyi

Nem árulok zsákbamacskát, a jelenlegi egyetemi korrepetítori árak alapján számolunk el.
Legutóbbi kutatásaim szerint ez most 6000 forint/órát jelent. (Tényleg órát értek alatta, nem 40-45-50 percet.)

Ha idáig elolvastad, valószínűleg érdekel a szolgáltatás. Nincs más hátra, jelentkezz a lenti mezők kitöltésével!


memoQ-korrepetálásra jelentkezés
Szerepkör, közeg, már elvégzett memoQ-tréningek sora, konkrét témák, kérdések vagy bármi, amit fontosnak tartasz elmondani, mielőtt elkezdjük a közös munkát.